Aan de hand van jouw huidige voedingspatroon kijk ik waar aanpassingen nodig zijn en bied ik aanpassingen in jouw dagelijkse routine die haalbaar en vol te houden zijn. Daarna kun je samen met mij een eigen visie op gezonde voeding ontwikkelen, waardoor je in de toekomst niet alleen eet, maar jezelf ook echt voedt.

Na een op maat gemaakt traject bij mij lukt het je om alle voedingsuitdagingen aan te gaan en laat je je door de dagelijkse voedingskeuzes niet uit het veld slaan.

Je hebt blijvend resultaat geboekt en je voelt je fit en energiek

Het is een nieuwe gewoonte geworden om goed voor jezelf te zorgen en de goede voedingskeuzes te maken. Ook op feestjes en andere moeilijke momenten kun je gezellig meedoen. Je weet welke hapjes en drankjes je kunt kiezen, zonder jezelf te verliezen en met een schuldgevoel naar huis te gaan.

De dagelijks terugkerende warme maaltijd is een rustmoment voor het gezin om te genieten van elkaar en om in alle rust ieders dag door te nemen.

Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over het weekmenu. Degene die vandaag iets op zijn bord krijgt dat hij minder lekker vindt mag de volgende dag kiezen. En het belangrijkste is dat jullie het gezellig hebben aan tafel en dat dit quality time is voor het hele gezin.

Je hebt voldoende kennis opgedaan over gezonde en lekkere voeding en het lukt je om jouw eigen pad uit te stippelen. Je volgt jouw weg en bent daar tevreden over.

Je weet wat voor jou werkt en trekt je eigen conclusies. Je kunt kritisch kijken naar alle informatie die op je pad komt. Je laat je daardoor niet van de wijs brengen en weet wat jij belangrijk vindt voor jezelf en voor jouw gezin.

Een etiket of reclame heeft voor jou geen geheimen meer.

De slimme marketingmensen van de producenten hebben op jou geen vat meer. Je weet waar je op moet letten om goede voeding op tafel te zetten. Hierdoor krijgen jij en jouw gezin zo veel mogelijk energie uit de maaltijden en tussendoortjes die jij voor ze koopt en maakt. Je hebt inzichten in de vaktermen en verleidingen die gebruikt worden op etiketten. Je snapt waar je op moet letten om  goede inkopen te kunnen doen zonder in de valkuilen te trappen van de voedingsproducenten.

Je kookt bijna altijd zelf, met ingrediënten die je herkent en met kruiden en toevoegingen die voor jou bekend en herkenbaar zijn.

Het geeft je veel voldoening dat je iedere dag een maaltijd op tafel zet die je met plezier hebt bereid en die er lekker uit ziet en voedzaam is. Je accepteert het dat er af en toe een dag is waarop je smokkelt. Dit kies je bewust zo, zonder schuldgevoel. Morgen staat er weer een zelfbereide gezonde maaltijd op tafel.

De maaltijden zijn meestal een rustmoment voor het hele gezin zonder dat jij voor iedereen apart hebt gekookt.

Jullie hebben duidelijke afspraken gemaakt om van de maaltijden een echt gezinsmoment te maken. Als vandaag jouw kind iets op zijn bord heeft liggen dat hij minder lekker vindt mag hij morgen mee bedenken wat jullie dan eten. In kleine stappen hebben jullie een gezond voedingspatroon ontwikkeld waarin ook ruimte is om af en toe te genieten van een minder gezonde snack of maaltijd.

Review van Saskia:

Mijn dochter van 15 had geen overgewicht, maar was juist ondergewicht en wilde heel graag wat aankomen. Het makkelijkste zou zijn om gewoon veel te eten van dingen die slecht voor je zijn. Maar met een verhoogd cholesterol was dat voor onze dochter geen optie. Met dit “probleem” zijn wij bij Marleen terecht gekomen. Marleen luisterde goed naar onze vraag/probleem en heeft ons veel tips en trucs gegeven om er voor te zorgen dat onze dochter gezonder en voedzamere producten tot zich ging nemen wat uitte in lichte gewichtstoename en een gezondere levensstijl. Ons doel is dus bereikt, super bedankt Marleen!